Kras je odlična destinacija za odmik in – primik. Odmaknite se od svojega vsakdanjika in delovnega okolja. S kakovostnim, izvirnim team buildingom se primaknite k sodelavcu in kolektivu. V navdihujočem kraškem okolju na igriv, izviren in zabaven način učvrstite osebne vezi med sodelavci.

Kakovostni team buildingi krepijo najpomembnejše - odnose

Dobri odnosi med sodelavci so največji kapital vsakega podjetja. A zgolj obveza, da delamo v istem podjetju, je premalo. Tako kot za vse medosebne odnose tudi za odnose v kolektivu velja, da moramo vanje nenehno vlagati. Poskrbeti moramo, da se sodelavci med seboj spoznamo kot ljudje, ne le kot zaposleni. Le na ta način bomo lahko zgradili prijazno delovno okolje, v katerem bomo radi opravljali svoje delo, bili proaktivni in podjetju pripadni.

Še zlasti v časih, ki so nepredvidljivi in negotovi, je vlaganje v kakovostne team buildinge, ki kakovostno povezujejo sodelavce, najboljše jamstvo, da bo podjetje kos novim izzivom.


ODMIK OD DELOVNEGA OKOLJA – PREDPOGOJ USPEŠNEGA TEAM BUILDINGA

Eden od osnovnih predpogojev kakovostnega team buildinga je, da zamenjamo okolje. Če bomo team building izvedli v miljeju, ki nas preveč spominja na vsakodnevno delovno okolje, bodo udeleženci team buildinga delovali zlasti kot “delavci” in ne kot “osebe”. Cilj team buildingov je namreč prav to, da se udeleženci med seboj spoznajo in povežejo osebno. Le če se spoznamo kot ljudje, bomo dovolj kakovostno povezani kot sodelavci.

 

KRAS – IZJEMNA LOKACIJA ZA TEAM BUILDINGE

Kras je dovolj odmaknjen, a obenem infrastrukturno odlično povezan. (Naša vas Tomaj je npr. od Ljubljane oddaljena le 45 minut.) Prijazna klima nam skoraj čez celo leto omogoča (outdoor) dejavnosti na prostem. Neokrnjenost, osupljiva narava, prijazni domačini, vrhunska gurmanska ponudba – to je le nekaj razlogov, da Kras obiščete tudi poslovno in tu izvedete bodisi delovni sestanek, ki ga nadaljujete s krajšim team building doživetjem, bodisi celovito team building dogodivščino.

KARRINI TEAM BUILDINGI – DRUGAČE, (P)OSEBNO, IZVIRNO

Detektivske igre (sobe pobegov, – tudi na prostem, lovi za zakladom), marmeladni kviz, gibalne terapije v naravi, zvočne kopeli z gongi v kraški gmajni, kosilo na domačem vrtu, degustacija v vinogradu, delavnice suhozidne gradnje, provrstne kulinarične, vinske in še kakšne pokušine pri kraških ustvarjalcih, vodeni ogledi, raznovrstne delavnice in predavanja pri kraških ustvarjalcih (kamnoseške, zeliščarske, aromaterapevtske itd.) – to je le nekaj utrinkov iz naših team building programov na krasnem Krasu in njegovi okolici.

Radi presenečamo. Ljubimo kreativnost, drugačnost, izjemnost. Na Karrinih team buildingih nihče od udeležencev ni le zdolgočasen, pasivni opazovalec.

Če se naročnik strinja in je v to pripravljen tudi investirati, z veseljem ustvarjamo nepozabne dogodke in trajne spomine.


PRI SNOVANJU TEAM BUILDINGOV ČRPAMO TUDI IZ OSEBNIH IZKUŠENJ

Vojka in Jurij, ustanovitelja Karre, sta več desetletij svojega poklicnega življenja preživela v napetih, kompleksnih korporativnih okoljih. Zelo dobro se zavedata ne le pomena kakovostnih team buildingov temveč tudi škode, ki jo povzročijo nestrokovno pripravljena srečanja sodelavcev. To je pomembno tako v kolektivih in podjetjih, kjer se zaposleni vsakodnevno srečujejo, kot tudi v delovnih okoljih, ki so stresna, kjer sodelavci nimajo možnosti vsakodnevne osebne komunikacije, ali v kolektivih, ki so sestavljeni iz različnih profilov ljudi.

Različni organizatorji in naročniki team buildingov k organiziciji team buildingov pristopajo različno. Nekateri team buildinge žal (še vedno) povezujejo zgolj z veseljačenjem. Kolektivi, ki skrbijo za to, da je kultura njihovih medosebnih odnosov na višjem nivoju, pa do načrtovanja team buildingov pristopajo veliko bolj odgovorno. S Karrinimi team buildingi na Krasu naslavljamo slednje.

 

STROKOVNI DEL TEAM BUILDINGOV – PREDAVANJA IN MOTIVACIJSKE DELAVNICE

V našem podjetju Ideje, koncepti in zgodbe že vrsto let v Sloveniji in tujini izvajamo zelo uspešne strokovne ter motivacijske delavnice in predavanja za zaposlene. Tudi to lahko vključimo v vaš team building, pri čemer temo vedno določimo skupaj z vami – upoštevaje želje, potrebe in cilje v vašem podjetju ali kolektivu.

Naročniku vedno predlagamo, da tudi ta (strokovni) del izvedemo na čim bolj kreativen in prijeten (morda tudi neformalen, nepričakovan) način in/ali v prav takem okolju.


Kras stavba

Igrificirani team buildingi

Naši team buildingi temeljijo na principu igrifikacije. Strokovnjaki z različnih področij namreč ugotavljajo, da se skozi igro ne le otroci, temveč tudi odrasli veliko bolje spoznavajo in tesneje povezujejo. V aktivnostih, ki vam jih bomo pripravili, se bodo vaši sodelavci zabavali, sprostili, povezali ter se tudi spoznali s Krasom in tukajšnjimi ljudmi. Vse naše dejavnosti so namreč tesno povezane z lokalnim okoljem, scenarij naših iger so izvirni in vedno temeljijo na lokalni tematiki.

 

IgriVI, BUTIČNI,(P)OSEBNI TEAM BUILDINGI NA KRASU

 • strinjamo se s paradigmo sodobnih team buildingov: podjetjem se splača investirati v team buildinge za manjše skupine, saj se le tako sodelavci zares kakovostno spoznajo in čvrsto povežejo
 • organiziramo enodnevne in večdnevne team buildinge
 • vsako doživetje pripravimo po meri posameznega kolektiva, zato je vsak team building, ki ga pripravimo, unikaten
 • poskrbimo za doživetje “na ključ”: namestitev, gurmanska doživetja, obiske butičnih kraških ustvarjalcev in ponudnikov, različne izvirne dogodivščine, kakovostne motivacijske delavnice
 • ekskluzivno, butično: čas, ko vas gostimo, namenimo ekskluzivno vam, drugih gostov takrat ne gostimo
 • povezujemo najboljše: sodelujemo z več deset vrhunskimi ustvarjalci in ponudniki izdelkov ter storitev – od Brkinov, prek slovenskega na italijanski Kras; z njimi se poznamo, saj tu živimo, in jih cenimo; nekateri so javnosti manj poznani ali še neodkriti
 • moj dom je tvoj dom: doživeti Kras pomeni tudi doživeti tukajšnje ljudi; popeljemo vas neposredno na dom ali v ustvarjalnico raznolikih kraških ustvarjalcev
 • aktivnosti na prostem (outdoor): veliko aktivnosti (ne le rekreativnih) izvedemo na prostem, saj  je klima na Krasu čez vse leto prijazna in je narava kraška najlepša dnevna soba
 • igrifikacija: strokovnjaki z različnih področij ugotavljajo, da se v igri ne le otroci, temveč tudi odrasli veliko bolje spoznavamo in tesneje povezujemo; ustvarili smo unikatne kraške pobege (soba pobega, soba pobega na prostem, lovi za zakladom po osupljivih kraških vaseh, marmeladni kviz itd.); tudi sicer igrivost in uvrščamo v programe naših team buildingov
 • v izvirnih aktivnostih in raznolikih delavnicah se bodo vaši sodelavci tudi spoznali s Krasom (npr. ; vse se naše dejavnosti so tesno povezane z lokalnim okoljem

Kakovostno povpraševanje = kakovostna ponudba

Karrini team buildingi niso za vse in vsakogar, namenjamo jih le vam, ki cenite visoko kakovostna, izvirna, ekskluzivna doživetja. Kakovostno ponudbo za team building lahko pripravimo, če dobimo dovolj konkretne in dovolj kakovostne vstopne podatke. Mednje sodijo  tudi:

 • podatki o vašem podjetju
 • število udeležencev
 • čim bolje opisane lastnosti udeležencev
 • kaj ste doslej že počeli na team buildingih
 • kaj je cilj vašega team buildinga
 • boste na team buildingu izvedli tudi strokovni del; če da, ali želite, da vam strokovni del izvedemo mi
 • kaj okvirno pričakujete in česa si ne želite
 • časovna opredelitev: kdaj, za koliko dnevno (ali koliko urno) dogajanje gre
 • koliko finančnih sredstev ste temu namenili
 • s kakšnim prevozom pridete (eno ali več vozil)
 • pa še kaj

Pred pripravo ponudbe se želimo z vami slišati ali sestati, saj je neposredna osebna komunikacija še vedno najbolj učinkovita.

SPROŠČENO

Ko snujemo team building, namesto vas upoštevamo vse podrobnosti: vključno s tem, koliko časa zahteva premikanje od ene do druge aktivnosti, kje parkirati, kako se razdeliti v več skupin itd. Z našimi partnerji, ki jih v program vključimo, že vnaprej dogovorimo vse potrebne detajle (npr. dietetične omejitve vaših sodelavcev ipd.). Ves čas doživetja je z vami naša sodelavka ali sodelavec, ki vas usmerja kam, kdaj, kaj, kako. Vi (vključno s kontaktno osebo na vaši strani, s katero smo team building dogovorili) se torej lahko mirno prepustite doživetju.

 

V VSAKEM VREMENU, ČEZ VSE LETO

Upoštevamo dejstvo, da zahteva načrtovanje team buildinga kar nekaj usklajevanj delovnih procesov ter zaposlenih v vašem kolektivu, podjetju. Zato vse team buildinge zasnujemo v dveh različicah (za primer lepe in slabe vremenske napovedi) in ne bo vam treba skrbeti, da bi team building v primeru slabega vremena odpadel.

Ker je Kras zanimiv in osupljiv v vseh letnih časih in ker nas razvaja z nadvse prijazno klimo, team buildinge organiziramo na Krasu čez vse leto.


IŠČETE IZVIREN TEAMBUILDING?

Navdušiti znamo tudi poslovne kolektive. Želite, da vam pripravimo nepozaben, igriv team building po vaši meri? Oglasite se in z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Povprašaj

Povpraševanje