Kras je odlična destinacija za odmik in – primik. Odmaknite se od svojega vsakdanjika in delovnega okolja. S kakovostnim, izvirnim team buildingom se primaknite k sodelavcu in kolektivu. V navdihujočem kraškem okolju na igriv, izviren in zabaven način učvrstite osebne vezi med sodelavci.

Team buildingi na krasnem Krasu

Kras je zagonetka, očarljiv v vsakem vremenu in v vseh letnih časih. Čeprav odlično infrastrukturno povezan je še vedno neokrnjen. Tu ni prostora za množični turizem, je pa obilo možnosti za postanek, odmik, odklop ter za spoznavanje, povezovanje, čvrstitev odnosov.

Na Krasu živimo, ga imamo radi in ga odlično poznamo. V sodelovanju z več deset vrhunskimi ponudniki s Krasa in Brkinov vam odkrivamo skrite bisere, tudi tiste, ki jih ne najdete na spletu. Dobrodošli ste v vseh letnih časih, saj je odkrivanje tisočerih obrazov Krasa čarobno vse leto.

Ustvarimo vam doživetje po vaši po meri: nekaj urno, celodnevno, večdnevno. Odvisno od vaših interesov in tega, koliko čas ter denarja ste za team building namenili, poleg raznovrstnih aktivnosti organiziramo tudi kulinarična doživetja, namestitev ter vodenje ves čas trajanja programa. Kras je majhen, a razgiban in zagoneten, zato dobra organizacija programa zahteva odlično lokalno poznavanje: kje parkirati, koliko časa nameniti za 15 km lokalne ceste, kakšni so urniki in drugo.


IZVIRNO, IGRIVO, (P)OSEBNO, PO VAŠI MERI

Ste navdušeni gurmani, obožujete detektivke – sobe pobega, love za zakladi, si želite aktivnosti v naravi, je čas za spokojen wellness in selfness, radi ustvarjate, bi si radi ogledali katero od kraških naravnih ali kulturnih znamenitosti, želite v team building vključiti tudi strokovni del – motivacijsko delavnico? Ali bi od vsakega nekaj?

 

TEAM BUILDING AKTIVNOSTI PRI KARRI

Nabor aktivnosti, ki jih z našimi partnerji uvrstimo v program team buildinga, je pri nas res zelo raznolik. Nekaj primerov:

 • naši izvirni kraški pobegi (lov za zakladom v Tomaju, sobo pobega v gmajni, lov za zakladom v Štanjelu, sobo pobega Kosovelova enigma)
 • na svetu edini, zabaven in okusen marmeladni kviz Akademija Mmm Beatrice
 • s čarovnico Zofijo posadite želje: prek skrivnostnih namigov tomajske čarovnice se boste podali v kraško naravo; tam boste s skupnimi močmi poiskali čarobno jaso, kjer boste posadili svoje želje; da bodo zares dobro zrasle, jih boste tudi “zalili”
 • obožujemo naravo, zato vas z veseljem povabimo na treking, kolesarjenje ali pa na zvočno kopel z gongi, gibalno terapijo v gmajni, gozdno kopel
 • z našimi partnerji vam organiziramo raznovrstne delavnice pri njih doma, v naravi ali na domačem vrtu: delavnica priprave domače “pašte”, zeliščarska delavnica, aromoterapevtska delavnica, keramičarska delavnica, kamnoseška delavnica, delavnica cvetnih esenc in še vrsto drugih
 • z mojstri se lahko v naravi naučite tradicionalne kraške vrline – suhozidne gradnje, ki je vpisana tudi v Unescovo nesnovno svetovno dediščino; po opravljenem delu vam za mizo v gmajni postrežemo z domačo joto, klobasami in domačim hlebcem kruha ter pijačo
 • povabimo vas na  pristne kulinarične, vinske in še kakšne pokušine pri kraških ustvarjalcih – saj veste kraška kulinarika je od nekdaj visoko cenjena; če lokacija in vreme dopuščata, jih izvedemo tudi zunaj: na domačem vrtu, v vinogradu, sredi kraške narave
 • s certificiranimi vodniki in izvirnimi pripovedovalci zgodb vam na domiselnih vodenih ogledih odkrijemo naravne in kulturne znamenitosti Krasa in Brkinov
 • del team buildinga je lahko tudi motivacijska delavnica za zaposlene (npr. na temo krepitve medosebnih odnosov, spodbujanja proakivnosti, vodenja, upravljanja konfliktov idr.), ki jo nato nadgradimo z zabavnejšimi aktivnostmi
 • ostalo

V ČEM SMO PRI KARRI DRUGAČNI?

Zlasti v tem, da vam ne znamo in nočemo ponuditi “kar nekaj”. Posvetimo se vam osebno in ponudbo sestavimo skupaj z vami – glede na vaše interese, razpoložljiv čas in proračun. Na ta način – osebno – skupaj z našimi partnerji tudi izvedemo doživetja.

Team buildinge zasnujemo v dveh različicah (za primer lepe in slabe vremenske napovedi) in ne bo vam treba skrbeti, da bi team building v primeru slabega vremena odpadel.

Če se s tem strinjate, vam bomo z veseljem pripravili team building, ki bo temeljil na  principu igrifikacije (gamification). Strokovnjaki z različnih področij namreč ugotavljajo, da se v igri ne le otroci, temveč tudi odrasli veliko bolje spoznavajo in tesneje povezujejo. V aktivnostih, ki vam jih bomo pripravili, se bodo vaši sodelavci zabavali, sprostili, povezali ter se tudi spoznali s Krasom in tukajšnjimi ljudmi. Vse naše dejavnosti so namreč tesno povezane z lokalnim okoljem, scenarij naših iger so izvirni in vedno temeljijo na lokalni tematiki.


KAKOVOSTNO POVPRAŠEVANJE = KAKOVOSTNA PONUDBA

Dobro ponudbo za team building lahko pripravimo, če dobimo dovolj konkretne in dovolj kakovostne vstopne podatke. Mednje sodijo tudi:

 • podatki o vašem podjetju
 • število udeležencev
 • čim bolje opisane lastnosti udeležencev
 • kaj ste doslej že počeli na team buildingih
 • kaj je cilj vašega team buildinga
 • boste na team buildingu izvedli tudi strokovni del; če da, ali želite, da vam strokovni del izvedemo mi
 • kaj okvirno pričakujete in česa si ne želite
 • časovna opredelitev: kdaj, za koliko dnevno (ali koliko urno) dogajanje gre
 • koliko finančnih sredstev ste temu namenili (podatek je obvezen)
 • s kakšnim prevozom pridete (eno ali več vozil)
 • pa še kaj

Pred pripravo ponudbe se bomo z vami tudi slišali ali sestali, saj so pristni stiki še vedno najpomembnejši.

Potrudili se bomo za nepozabno doživetje. Dobrodošli.

 


VI O NAS

Suzana Simič, direktorica; Acer Novo mesto d. o. o.

Pripravili ste nam zelo lep dan! S sodelavci smo uživali na vašem čudovitem vrtu in na potepanju po okolici. Bilo je ravno prav poučno, ravno prav raziskovalno in vse to lahkotno in s stilom. Celotna izkušnja je našo ekipo povezala in napolnila z energijo za nove službene obveznosti, kar je bil tudi cilj tega dogodka, ki nam bo ostal v spominu še dolgo. Zato priporočamo in tudi sami razmišljamo o ponovnem obisku!

 

Barbara Imenšek

Vrhunska izkušnja. Vojka je polna dobrih idej in njeni KRAŠKI POBEGI so fenomenalni. Primerno za team buildinge ali družinsko zabavo in zabavo s prijatelji. Soba pobega je zelo poučna, kulinarika v Tomaju pa je postregla z resnično unikatnimi lokalnimi specialitetami. Toplo priporočam.

Irena Irman Grčar, specialistka oftalmologije, direktorica; Optika Irman, Žalec

V septembru smo se odločili, da se s sodelavci odpravimo na Kras. Želeli smo si spoznati to našo čudovito pokrajino na čim bolj sproščen, avtentičen način aktivno, zabavno in okusno. Karra se nam je takoj zdela prava izbira. Gospa Vojka in njena ekipa iz Tomaja na Krasu so nam pripravili pustolovščino s sobami pobega različnih tem. Učili smo se različnih tehnik sproščanja. Obiskali smo botanični vrt v Sežani ter uživali v vrhunski kraški kulinariki. 

Karra je presegla vsa naša pričakovanja. Celoten dogodek je bil zelo dobro organiziran. Spoznali smo veliko novih ljudi, kraških običajev in skritih kotičkov. Imeli smo se zelo lepo. Vsekakor priporočam, če si želite preživeti sproščen in čisto drugačen dan na Krasu.

 

Mojca Remškar Planinc, direktorica občinske uprave; Občina Ajdovščina

Iskali smo team building usmerjen v izboljšanje teamskega dela, spodbujanje iznajdljivosti in inovativnosti. Pri Karri smo dobili doživetje, v katerem smo poleg navedenega skozi igro izboljšali medosebne odnose, doživeli odklop v naravi in odnesli dokov izkušnjo, ki nas je obogatila in napolnila z energijo.

Karro odlikujeta profesionalen odnos do strank in odlična organizacija. Priporočamo tudi drugim kolektivom.

Daniela Ribarič Selaković, Petrol

Odlična izkušnja, nepozabno doživetje in druženje. S sodelavci smo preživeli dan, ki se ga bomo se dolgo spominjali. Vojka in Jurij sta srčni in pristni osebi, ki te vsekakor ne pustita hladnega in s skupino ostalih kraških gostiteljev zadovoljita še tako zahtevnega gosta. Absolutno priporočamo družinam, skupinam in vsem ‘kar tako’ uživačem. Mi se bomo sigurno še vračali ❤️❤️❤️❤️❤️


IŠČETE IZVIREN TEAMBUILDING?

Navdušiti znamo tudi poslovne kolektive. Želite, da vam pripravimo nepozaben, igriv team building po vaši meri? Oglasite se in z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Povprašaj

Povpraševanje