Rezervirajte svoj termin


Dobro je vedeti

  • udobna, vremenu primerna obleka in obutev za hojo po gmajni
  • Tomaj 105, 6221 Dutovlje; 15 min pred terminom
  • igro odigrate na prostem; v primeru neustrezne vremenske napovedi vas 24 ur pred začetkom igre kontaktiramo in uskladimo naslednji termin.

EDINA SOBA POBEGA V GMAJNI, IZVIRNI SCENARIJ

Znašli ste se sredi kraške gmajne prepričani, da veste, kje ste. Pa je temu res tako? Kras je krasen, a če ga zares dobro ne poznate, se iz njega zlepa ne izmotate. Še dobro, da vam je tomajski pastir Karlo pustil nekaj namigov, kako najti pravo pot. A kaj, ko na Krasu ni zagonetna le pokrajina, pač pa tudi ljudje. Vam bo uspelo dešifrirati njegove namige?

Popeljali vas bomo v tipično kraško gmajno, ki navdušuje s svojimi naravnimi čudesi. Čaka vas le 5 minut hoje po utrjenem makadamskem kolovozu med kraškimi suhozidi. Tam boste v sobi pobega na prostem (outdoor escape room) morali razvozlati Karlove zanke uganke, da boste našli rešitev.

Super zabava pod kraškim nebom, na kraškem zraku, med kraško floro in ptičjim petjem! A vaš čas za pobeg bo omejen. Vam bo uspelo?

DARILNI BON ZA KRAŠKI POBEG

Razveselite z izvirnim darilom! Podarite izvirno skupinsko igro na Krasu: sobo pobega, sobo pobega na prostem ali lov za zakladom!

Naroči zdaj

Skriti kras so odkrivali

Povpraševanje