Doživeti Kras pomeni tudi doživeti tukajšnje ljudi. Karra je Kraševka iz Tomaja in izbrane kraške ustvarjalcev poznamo osebno. Z veseljem vas seznanimo s tistimi, ki izvirno odražajo utrip življenja in ustvarjanja na Krasu.

Ustvarjalne Kraševke in Kraševci

Kras je strastna inspiracija umetnikom in ostalim ustvarjalcem. Bogatijo ga raznovrstni kreatorji, ki ustvarjajo butične kraške marmelade, čatnije in paradižnikovo šalšo, izdelke iz kraškega kozjega mleka, konoplje, sivke, kraških zelišč. Zapeljujejo s kraškim medom, likerji in žganji, kraškim teranom in pršutom. Občudovali boste lahko njihov nakit, izdelke za dom, kreacije iz kamna in lesa itd.


Obisk vrhunskih kraških ustvarjalcev

Šele ko izdelek povežete z obrazom osebe, ki ga je ustvarila, kreacija dobi svoj polni pomen in značaj. Popeljali vas bomo na dom ali v ustvarjalnico butičnih kraških ustvarjalcev raznolikih vrhunskih izdelkov. Z ustvarjalnimi domačini boste lahko osebno poklepetali, si ogledali (poskusili) njihove izdelke in jih tudi kupili.


DOŽIVITE AVTENTIČNI KRAS!

Kontaktirajte nas in v skladu z vašimi željami vam bomo pripravili predlog srečanja z avtentičnimi kraškimi ustvarjalci.

Povprašaj

Povpraševanje