Kras je čaroben in čaren, osupljiv in presenetljiv. S Karro ga boste doživeli, ne le spoznavali. Karra in mi, ki jo ustvarjamo, namreč tu živimo in delamo. Kras čutimo, čuvamo in ljubimo. Vemo, kako občutljiva in unikatna je ta pokrajina. Kako drugačni in svojevrstni so njeni ljudje. Zato vam Kras predstavljamo izvirno in drugače, osebno in posebno.

Doživetje po vaši meri

S Karro vam odkrivamo tudi skrite obraze Krasa. Ne zanima nas množični turizem, svojim gostom se želimo posvetiti osebno. Nameravate na Kras priti za nekaj ur, en dan, podaljšan vidend, več dni? Z veseljem pripravimo kraško doživetje po vaši meri: glede na vaše želje, razpoložljiva sredstva in čas.


Izvirni predlogi “iz prve roke”

Ponudimo vam izvirne, unikatne skupinske igre, kraške pobege, v katerih boste spoznavali sebe, svojo druščino, pa tudi Kras in vas Tomaj. Organiziramo vam nastanitev in kulinarična razvajanja. Popeljemo vas k butičnim kraškim ustvarjalcem raznolikih vrhunskih izdelkov.


DOŽIVITE KRAS (P)OSEBNO!

Kras je krasen v vseh letnih časih. Z našo pomočjo ga boste odkrili doživeto in pristno. Oglasite se in pripravili vam bomo doživetje prav po vaši meri!

Povprašaj

Povpraševanje