Kras je čaroben in čaren, osupljiv in presenetljiv. S Karro ga boste doživeli, ne le spoznavali. Karra in mi, ki jo ustvarjamo, namreč tu živimo in delamo. Kras čutimo, čuvamo in ljubimo. Vemo, kako občutljiva in unikatna je ta pokrajina. Kako drugačni in svojevrstni so njeni ljudje. Zato vam Kras predstavljamo izvirno in drugače, osebno in posebno.

Doživetje po vaši meri

S Karro vam odkrivamo tudi skrite obraze Krasa. Ne zanima nas množični turizem, svojim gostom se želimo posvetiti osebno. Nameravate na Kras priti za nekaj ur, en dan, podaljšan vidend, več dni? Z veseljem pripravimo kraško doživetje po vaši meri: glede na vaše želje, razpoložljiva sredstva in čas.

Izvirni predlogi “iz prve roke”

Ker sodelujemo z več deset vrhunskimi, tudi manj znanimi, kraškimi ustvarjalci, so naše vsebine zelo raznolike. Ponudimo vam izvirne, unikatne skupinske igre, kraške pobege, v katerih boste spoznavali sebe, svojo druščino, pa tudi Kras in vas Tomaj. Organiziramo vam nastanitev in kulinarična razvajanja. Popeljemo vas k butičnim kraškim ustvarjalcem raznolikih vrhunskih izdelkov.

Pripravimo vam izjemne gurmanske pokušine (recimo na domačiji ustvarjalcev malih kulinaričnih coprnij, na domačiji, ki ima svojo pršutarno, pri sirarju itd.); raznovrstne delavnice in predavanja pri kraških ustvarjalcih (kamnoseške, zeliščne, aromaterapevtske itd.), vodena kolesarska doživetja po kraških stranpoteh; sprehod v naravi po poteh starovercev, trekinge po osupljivi kraški naravi; ekskluzivne gibalne terapije (tudi v naravi); obiske domačijizvirne vinske degustacije v kraških kleteh ali vinogradih; pokušine kraških žganj in likerjev, zvočne kopeli z gongi  (tudi v kraški gmajni), holistične terapevtske storitve, raznovrstne masaže in še marsikaj.

Sporočite nam svoje želje, razpoložljiva sredstva, opišite svojo družbo in sestavili vam bomo ponudbo.


DOŽIVITE KRAS (P)OSEBNO!

Kras je krasen v vseh letnih časih. Z našo pomočjo ga boste odkrili doživeto in pristno. Oglasite se in pripravili vam bomo doživetje prav po vaši meri!

Povprašaj

DARILNI BON ZA KRAŠKI POBEG

Razveselite z izvirnim darilom! Podarite izvirno skupinsko igro na Krasu: sobo pobega, sobo pobega na prostem ali lov za zakladom!

Naroči zdaj

Povpraševanje