Rezervirajte svoj termin


Dobro je vedeti

  • udobna, vremenu primerna obleka in obutev za sprehod po vasi
  • Tomaj 105, 6221 Dutovlje; 10 min pred terminom
  • ker igro odigrate na prostem, vas v primeru neustrezne vremenske napovedi 24 ur pred začetkom igre kontaktiramo

VZNEMIRLJIV, IZVIREN LOV ZA ZAKLADOM V TOMAJU (90 min)

Začutite v trebuhu vznemirjenje, ko se znajdete na še neodkritem terenu? Ste dobri opazovalci? Znate zavohati pravo sled? Znate prepoznati past? Potem berite naprej. Ta lov za zakladom je namreč namenjen samo tistim, ki imate odlično razvit lovski instinkt.

Vas Tomaj je le navidezno mirna kraška vas. Če pa pomislite, da je neprekinjeno naseljena že dobrih 3000 let, da je bila nekdaj središče političnega, cerkvenega, gospodarskega, upravnega, prosvetnega, kulturnega življenja – potem je vam, pravim lovcem na zaklad, že jasno, kajne?!

V resnici Tomaj v sebi skriva vrsto osupljivih skrivnosti. Na poti po vasi vam jih bodo odkrivali Viktorijini namigi. Le najboljše, pronicljive, intuitivne in dobro sodelujoče lovske ekipe pa bo Viktorija pripustila do svoje skrivnosti. Boste med njimi vi? Kdo da je Viktorija? Hja, to pa boste morali ugotoviti. Je pa resnična, nismo si je izmislili.

DARILNI BON ZA KRAŠKI POBEG

Razveselite z izvirnim darilom! Podarite izvirno skupinsko igro na Krasu: sobo pobega, sobo pobega na prostem ali lov za zakladom!

Naroči zdaj

Skriti kras so odkrivali

Povpraševanje