Doživite Kras, kot ga še niste: napeto in zabavno! Povabite svojo druščino (2-5 odraslih oseb, del ekipe so lahko izjemoma tudi večji otroci) na Kras, v Tomaj ali v Štanjel. Privoščite si nepozabno, avanturistično, detektivsko doživetje! Vam bo v lovu za zakladom v Tomaju uspelo odkriti Viktorijino skrivnost? Boste v lovu za zakladom po Štanjelu razkrinkali "črno mačko"? Se boste rešili iz sobe pobega ali sobe pobega na prostem?

Igrivost ni rezervirana le za otroke

Bodite igrivi. Ko se zabavate, odkrijete še marsikatero skrito kraško zagonetko. Spoznajte kraške vasi, naravo in ljudi na prav poseben, napet, igriv in družaben način. Strastni reševalci zank in ugank, pronicljivi detektivi, ljubitelji izzivov, navdušenci nad novim in izvirnim, dobrodošli s svojo družbo!


Izzivalni Kraški pobegi

Katerega od njih boste izbrali?


Odlična zabava za zaključene družbe

Naše igre so namenjene skupinam od 2 – 5 članov. So odlična izbira za zaključene družbe – pare, prijatelje, družine. Praznujete osebni praznik? Želite koga prijetno presenetiti? Pripravljate izvirno rojstnodnevno zabavo? Ali pa se želite enostavno sprostiti in zabavati? Potem ste na pravem mestu!


Kras je krasen v vseh letnih časih

Navdušuje s svojim prijetnim podnebjem, saj je morje je le streljaj od nas. Zapeljuje z naravnimi danostmi, svojo kulturno-zgodovinsko dediščino in ljudmi. Privoščite si pobeg na Kras in doživite nepozaben kraški dan ali podaljšan vikend. Kraško doživetje vam lahko organiziramo v celoti (vključno z namestitvijo, kulinaričnimi razvajanji, avtentičnimi doživetji) ali pa se odločite le za naše igre.

Povprašaj

 


DARILNI BON ZA KRAŠKI POBEG

Razveselite z izvirnim darilom! Podarite izvirno skupinsko igro na Krasu: sobo pobega, sobo pobega na prostem ali lov za zakladom!

Naroči zdaj

IŠČETE IZVIREN TEAMBUILDING?

Navdušiti znamo tudi poslovne kolektive. Želite, da vam pripravimo nepozaben, igriv team building po vaši meri? Oglasite se in z veseljem vam pripravimo ponudbo.

Povprašaj

Povpraševanje