Karra je vaša osebna gostiteljica in ustvarjalka izjemnih doživetij. Doma je na skrivnostnem in čarnem Krasu, v vasi Tomaj. Ima dobro razvito detektivsko žilico, obožuje sobe pobega/escape rooms in love za zakladom/treasure hunts. Ljubi dobro hrano in avtentična doživetja.

KARRA

Karra ni del množične turistične ponudbe brezimnim gostom. Ponuja osebno in posebno, na izviren in domiseln način. Je svojevrsten unikat in prva ter edina ponudnica tovrstnih doživetij na Krasu. Želite ustvarjalno in dejavno odkriti skriti Kras? Dobrodošli pri Karri!


Karra odkriti skriti Kras kamnita stavba z oknom

Kraševka

Karra je s Krasa. Od tod tudi njeno ime. Beseda Kras naj bi namreč izhajala iz proto-indo-evropskega korena karra (kamen). Živi v Tomaju, eni najlepših kraških vasi. Od tod tudi njen znak v logotipu. Ta orisuje tloris starega tomajskega vaškega jedra, ki je v obliki srca. Prav srčnost, čustvenost in oseben pristop jo najbolje predstavijo. Če želite odkriti skriti Kras na zagoneten, avtentičen in oseben način, ste dobrodošli pri Karri!

 

Karra logo

 


Karra Kras kamnito obzidje

Promocijo tega projekta, s katerim želimo odkriti skriti Kras vsem tistim, ki cenite avtentično, unikatno, osebno doživetje, sofinancirata tudi Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj. Več: www.eu-skladi.si.


Karra kras steber

PRIDITE NA OBISK!

Vam in vaši družbi z veseljem pripravimo unikatno kraško doživetje prav po vaši meri. Oglasite se, z veseljem smo vam na voljo.

Povprašaj

Povpraševanje